a Nous socis
Inici > Víctor Hurtado Cuevas

Víctor Hurtado Cuevas

victor-hurtado-cuevas

Víctor Hurtado Cuevas

Víctor Hurtado Cuevas (Ciutat de Mèxic, 1948). Llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Història medieval per la Universitat de Barcelona. Premi Ciutat de Barcelona (2007) per la tesi doctoral Els Mitjavila, una família de mercaders a la Barcelona del segle XIV.

Llibreria Mirador a Barcelona i coordinador editorial de diverses institucions com el Govern d’Andorra, “la Caixa”, Generalitat de Catalunya, etc.

Especialitzat en cartografia històrica, autor dels mapes de Atles d’Història de Catalunya (1995), dels mapes de l’obra Història Política, Societat i Cultura dels Països Catalans (1996-2000) i de l’Atles Històric de Catalunya (1998).

Coautor, amb Jordi Bolòs, dels deu volums de la col·lecció Atles de la Catalunya carolíngia (1998-2018).

Coordinador de la cartografia de la Nueva Historia de España. La historia en su lugar, 10 vols. (2002).

Autor dels mapes de l’Atles dels Catalans al Món (2009), Atles de la Guerra Civil a Catalunya (2010), Atles del Nacionalisme (2012).

Recentment he publicat els tres volums de l’Atles Manual d’Història de Catalunya (2014-2020) i, conjuntament amb Manuel Forcano, l’Atles dels jueus a Catalunya (2019).

Més nous socis

Víctor Hurtado Cuevas

Llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Història medieval per la Universitat de Barcelona. Premi Ciutat de Barcelona (2007) per la tesi doctoral Els Mitjavila, una família de mercaders a [...]

Joaquín Callabed

En Barcelona cursé la especialidad de Pediatría y, posteriormente, el Doctorado. Mi librería de referencia fue la de Miquel Porter, en la calle Canuda, donde ubiqué mi lista de bodas allá por los [...]

Javier Vila Blanch

Mi relación con los libros procede de mi padre, que me inculcó el gran apego que hoy tengo con ellos. Me enseñó a cuidarlos, apreciarlos, y a sacar de los libros todo lo que sé y… ¡recuerdo!

Pàgina 1 de 4

Comença a escriure i premeu Intro per buscar