a Nous socis
Inici > Nani Costa

Nani Costa

nani-costa

Nani Costa

Potser per la majoria de la gent el 2020 fora un any per oblidar. En el meu cas crec que per dos motius no ho serà: un d’ells ha estat ser acceptat per l’Associació de Bibliòfils de Barcelona, sl’altre té un caire de salut positiu, el que em permetrà gaudir com a membre de la mateixa.

Nascut el 31 de març de 1963 a Barcelona. Llicenciat en Dret. Formació multidisciplinar en diversos postgraus. Emprenedor digital, empresari sempre relacionat amb el mon gastronòmic i cultural. Actualment executiu com a Consultor.

Crec adient esmentar en Joan Grijalbo, editor, el meu sogre, i la seva família; per sentiment i agraïment tan personal com mentor cultural dins de l’àmbit familiar, amb la seva sensibilitat catalana del món i generositat per ensenyar amb els seus silencis i les seves observacions.

En un moment professional vaig estar vinculat amb l’editorial Electa España, desenvolupant com a adjunt a Direcció, llibres d’art i catàlegs d’exposicions i de col·leccions d’art, amb un gran record per les oportunitats viscudes.

Vaig arribar a l’Associació de Bibliòfils de Barcelona, com no podia ser d’altra manera, assegut en una taula, en l’Homenatge a Josep Pla organitzat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, el passat mes de juny de l’any 2020. Allà vaig conèixer l’actual President de l’Associació, en Pau Salvat. Vàrem conversar de sobretaula i vaig percebre que l’oportunitat que se’m presentava era conseqüència del llegat del meu pare envers Josep Pla.

Crec en la Serendipitat! En la bona Gent i en algunes Institucions vinculades al coneixement, els valors i la tradició. Diguem que no tinc nissaga de bibliòfil, ni sóc molt lletrat, però si es permet la metàfora, com a bon gourmand mastego a poc a poc el llibres, gaudint de la mise en scene de la seva edició, del tempo de les pàgines, i del seu silenci, al descansar, les ja llegides.

Desitjo col·laborar en el necessari per agraïment i egoisme, per tal de créixer com a persona.

Més nous socis

Víctor Hurtado Cuevas

Llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Història medieval per la Universitat de Barcelona. Premi Ciutat de Barcelona (2007) per la tesi doctoral Els Mitjavila, una família de mercaders a [...]

Joaquín Callabed

En Barcelona cursé la especialidad de Pediatría y, posteriormente, el Doctorado. Mi librería de referencia fue la de Miquel Porter, en la calle Canuda, donde ubiqué mi lista de bodas allá por los [...]

Javier Vila Blanch

Mi relación con los libros procede de mi padre, que me inculcó el gran apego que hoy tengo con ellos. Me enseñó a cuidarlos, apreciarlos, y a sacar de los libros todo lo que sé y… ¡recuerdo!

Pàgina 1 de 4

Comença a escriure i premeu Intro per buscar