a Nous socis
Inici > Nani Costa

Nani Costa

nani-costa

Nani Costa

Potser per la majoria de la gent el 2020 fora un any per oblidar. En el meu cas crec que per dos motius no ho serà: un d’ells ha estat ser acceptat per l’Associació de Bibliòfils de Barcelona, sl’altre té un caire de salut positiu, el que em permetrà gaudir com a membre de la mateixa.

Nascut el 31 de març de 1963 a Barcelona. Llicenciat en Dret. Formació multidisciplinar en diversos postgraus. Emprenedor digital, empresari sempre relacionat amb el mon gastronòmic i cultural. Actualment executiu com a Consultor.

Crec adient esmentar en Joan Grijalbo, editor, el meu sogre, i la seva família; per sentiment i agraïment tan personal com mentor cultural dins de l’àmbit familiar, amb la seva sensibilitat catalana del món i generositat per ensenyar amb els seus silencis i les seves observacions.

En un moment professional vaig estar vinculat amb l’editorial Electa España, desenvolupant com a adjunt a Direcció, llibres d’art i catàlegs d’exposicions i de col·leccions d’art, amb un gran record per les oportunitats viscudes.

Vaig arribar a l’Associació de Bibliòfils de Barcelona, com no podia ser d’altra manera, assegut en una taula, en l’Homenatge a Josep Pla organitzat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, el passat mes de juny de l’any 2020. Allà vaig conèixer l’actual President de l’Associació, en Pau Salvat. Vàrem conversar de sobretaula i vaig percebre que l’oportunitat que se’m presentava era conseqüència del llegat del meu pare envers Josep Pla.

Crec en la Serendipitat! En la bona Gent i en algunes Institucions vinculades al coneixement, els valors i la tradició. Diguem que no tinc nissaga de bibliòfil, ni sóc molt lletrat, però si es permet la metàfora, com a bon gourmand mastego a poc a poc el llibres, gaudint de la mise en scene de la seva edició, del tempo de les pàgines, i del seu silenci, al descansar, les ja llegides.

Desitjo col·laborar en el necessari per agraïment i egoisme, per tal de créixer com a persona.

Més nous socis

Nani Costa

Vaig arribar a l’Associació de Bibliòfils de Barcelona, com no podia ser d’altra manera, assegut en una taula, en l’Homenatge a Josep Pla organitzat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia, el [...]

Antoni Cervantes i Corominas

L’afició per la història i l’art ha estat una constant durant tota la meva vida i segueixo l’activitat cultural tant catalana com de París, on resideix la meva filla, que és llicenciada en [...]

Pàgina 1 de 2

Comença a escriure i premeu Intro per buscar