a Nous socis
Inici > Conxita Estruga Cuspinera

Conxita Estruga Cuspinera

conxita-estruga

Conxita Estruga Cuspinera

Barcelona, 12/10/1966

Vaig estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat Autònoma de Barcelona on em vaig especialitzar en art contemporani.

Al 1990 vaig iniciar la que ha estat la meva professió durant els darrers 30 anys, la venda de drets, gairebé sempre vinculada al sector editorial.

L’any 1993 vaig fer un parèntesi de tres anys per a treballar a la Fundació La Caixa en la coordinació d’exposicions itinerants per tota Espanya dins el departament de relacions institucionals.

Vaig reprendre la venda de drets a diferents agències de licensing així com a la multinacional estatunidenca Mattel com a responsable de licensing dels mercats europeus.

Des de l’any 2014 dirigeixo el departament de venda de drets de Penguin Random House Grupo Editorial gestionant la cessió de drets de traducció i adaptació audiovisual.

La meva vinculació al món del llibre doncs, ha estat tant dins de l’àmbit professional com en el personal. En aquest darrer marc, efectivament de la mà del meu pare, amb qui vaig conèixer les seves passions bibliòfiles des de molt petita acompanyant-lo a les rutes pels llibreters de vell, hores interminables de converses amb els seus millors prescriptors. Durant els anys de la seva presidència a l’ABB vaig compartir la preparació de les presentacions per a les Assemblees on s’informava de totes les activitats que s’hi duien a terme.

Es un honor poder ser membre de l’ABB i un orgull portar el número del meu pare qui ens va transmetre l’amor pel llibre es a dir la bibliofília.

Més nous socis

Víctor Hurtado Cuevas

Llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Història medieval per la Universitat de Barcelona. Premi Ciutat de Barcelona (2007) per la tesi doctoral Els Mitjavila, una família de mercaders a [...]

Joaquín Callabed

En Barcelona cursé la especialidad de Pediatría y, posteriormente, el Doctorado. Mi librería de referencia fue la de Miquel Porter, en la calle Canuda, donde ubiqué mi lista de bodas allá por los [...]

Javier Vila Blanch

Mi relación con los libros procede de mi padre, que me inculcó el gran apego que hoy tengo con ellos. Me enseñó a cuidarlos, apreciarlos, y a sacar de los libros todo lo que sé y… ¡recuerdo!

Pàgina 1 de 4

Comença a escriure i premeu Intro per buscar