a Nous socis
Inici > Antoni Cervantes i Corominas

Antoni Cervantes i Corominas

antoni-cervantes

Antoni Cervantes i Corominas

Vaig néixer a Barcelona fa 71 anys. Després dels estudis de Peritatge Mercantil, vaig entrar a la Banca a on vaig desenvolupar la meva vida professional com a interventor de diverses oficines. Tinc dos fills i soc vidu des de fa poc més d’un any.

L’afició per la història i l’art ha estat una constant durant tota la meva vida i segueixo l’activitat cultural tant catalana com de París, on resideix la meva filla, que és llicenciada en disseny i ha heretat els gustos del pare en qüestions artístiques i culturals.

Des de molt jove, m’he anat fent una biblioteca especialitzada amb temes d`Història i d’Art, d’acord amb els interessos i les preferències de cada moment. Paral·lelament, he fet una col·lecció d’obra gràfica. A l’any 1976, vaig adquirir el meu primer gravat, un aiguafort de Tàpies de la Galeria Maeght que em va encisar. La meva col·lecció amb el temps va anar augmentant arribant avui a les 150 peces.

Cap els anys 80, vaig adquirir el llibre “Oda a Joan Miró” amb poesia visual de Joan Brossa i obra gràfica de Joan Miró. Va ser on vaig descobrir que amb un bon text, una bona obra gràfica i una edició acurada es fan els llibres de bibliofília, que és cap on he orientat la meva afecció a partir d’aquell moment.

Per a mi és un gran honor i una satisfacció personal que l’Associació Bibliòfils de Barcelona m’hagi admès entre els seus membres de número; espero que això m’ajudi a ampliar els meus coneixement sobre bibliofília i em permeti participar activament com a soci en totes les activitats de l’Associació.

Més nous socis

Víctor Hurtado Cuevas

Llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Història medieval per la Universitat de Barcelona. Premi Ciutat de Barcelona (2007) per la tesi doctoral Els Mitjavila, una família de mercaders a [...]

Joaquín Callabed

En Barcelona cursé la especialidad de Pediatría y, posteriormente, el Doctorado. Mi librería de referencia fue la de Miquel Porter, en la calle Canuda, donde ubiqué mi lista de bodas allá por los [...]

Javier Vila Blanch

Mi relación con los libros procede de mi padre, que me inculcó el gran apego que hoy tengo con ellos. Me enseñó a cuidarlos, apreciarlos, y a sacar de los libros todo lo que sé y… ¡recuerdo!

Pàgina 1 de 4

Comença a escriure i premeu Intro per buscar